Баранина під журавлиним соусом - це страва, яка ніколи нікого не залишить байдужими. Вона підійде як і для великого святкування, так і для вечірнього поживного перекусу.
Пропонуємо вам унікальний рецепт цього м'яса, яке вийде не тільки вкрай смачним, а й готується елементарно.
Що потрібно:
- баранина корейка - 700 г;
- часник - 2 зубчики;
- петрушка - 2 гілочки;
- рослинна олія - 50 мл;
- соль, перець за смаком.
Журавлиний соус:
- журавлина свіжа - 80 г;
- вода - 60 мл;
- цукор - 90 г.
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Приготування:
- Баранину розрізаємо на шматочки між кісточок.
- Для маринаду змішуємо рослинну олію з порізаною петрушкою і видавленим часником.
- Змащуємо баранину і прибираємо маринуватися в холодильник на 2-3 години
- Для журавлинного соусу потрібно розчинити на сковороді цукор у воді і вже туди додати журавлину.
- Варимо на повільному вогні близько 10 хвилин, поки вся журавлина не полускається; остуджуємо і прибираємо в холодильник
- Обсмажуємо баранину з двох сторін на сильному вогні, а потім перекладаємо в форму і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
- Готову баранину можна відразу полити соусом, а можна подати окремо.
Всім смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Компот на зиму за 20 хвилин, секрети приготування смачного та насиченого напою з вишні
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт унікального салату "Осінній ліс".
Також "Знай.ua" писав, як приготувати капустяну запіканку на сковороді.