Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
100 г білого хліба
100 мл молока
600 г баранини
2 лимона,
2 зубчики часнику, подрібнені
1 ч. л. кмину
¼ ч. л. земляний гвоздики
коріандр
2 ст. л. оливкової олії
250 мл натурального йогурту
½ граната
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Приготування:
1. Кладемо панірувальні сухарі в миску і додаємо молоко. Залишаємо на 5 хвилин або до тих пір, поки масло не буде поглинена. Додаємо ягняти, лимонну цедру, часник, спеції, стебла коріандру і багато приправи. Змішуємо все своїми руками, потім формуємо фрикадельки. Накриваємо і охолоджуємо рикадельки протягом як мінімум 30 хвилин, або до 24 годин.
2. Нагріваємо олію у великій сковороді. Готуємо фрикадельки протягом 8-10 хвилин, катаючи їх навколо каструлі, поки вони не будуть добре обсмажені з усіх боків і приготовані. Щоб подавати, викладаємо фрикадельки на блюді.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з чилі і маскарпоне.