Інгредієнти:
- Борошно — 650 г;
- Кефір (теплий) 2,5 % — 300 мл;
- Рослинна олія — 50 мл;
- Яйце — 2 шт.;
- Цукор — 50 г;
- Дріжджі активні — 11 г;
- Сіль — 1-1,5 ч. л.
Приготування:
Вилити у миску теплий кефір, додаємо сухі дріжджі і цукор. Залишимо на 10 хвилин, почекаємо, коли дріжджі почнуть діяти. Далі додаємо в кефір рослинну олію, сіль і яйця. Тепер поступово всипаємо борошно. Замішуємо тісто. Воно буде трохи липнути до рук.
Травневі доплати: пенсіонерам додадуть 750 гривень, але пощастить небагатьом
"Бусифікація" під забороною, але підрозділи виснажені: кого пошлють на "нуль"
Продаж авто загонить у мінус: українців приголомшили новими вимогами - не зглянуться навіть на старі авто
Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни
Готове тісто накрити харчовою плівкою і відправити його в холодильник до ранку. Вранці ви дістанете тісто, яке за ніч встигло піднятися. Посипати стіл борошном, викласти на нього тісто і трохи помісити. Тепер можна приступати до приготування улюбленої випічки чи пиріжків.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, баунті, рафаелло, торти і не тільки – 7 простих рецептів, які не потребують випікання. Швидкі рецепти солодощів з натуральних інгредієнтів
Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадне печиво з мигдалем за декілька хвилин – так швидко випічку ви ще не готували. Такий десерт виходить фантастично смачним
Також "Знай.ua" писав, смачніше за люля-кебаб — циганський рецепт котлет без жодної крихти хліба. Котлети виходять надзвичайно соковитими та апетитними