Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

  • 200 г курячого філе
  • 2-3 яйця
  • 1-2 цибулини
  • 100 г твердого сиру
  • майонез за смаком
  • сіль і перець за смаком
  • 1 ст. л. рослинного масла

Популярні новини зараз

Підвищення соціальних виплат: хто отримає більше грошей

Через аномальну погоду Україна залишиться без популярного фрукту

Соціальні виплати, пільги та субсидія виплачуватимуться за новими правилами у 2025 році

Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році

Показати ще

Приготування:

  1. Для початку підготуємо продукти для салату. Відварюємо заздалегідь філе і яйця.
  2. Цибулю та гриби подрібнюємо. Обсмажуємо на рослинному маслі спочатку цибулю, додаємо дрібку солі, перемішуємо і додаємо грибочки. Обсмажуємо кілька хвилин, помішуючи.
  3. Тепер час збирати салат. Для початку на дно салатника викладаємо половину подрібненого філе. Зверху змащуємо майонезом.
  4. Після цього викладаємо гриби і цибулю
  5. Далі половину тертого на терці сиру, і знову майонез.
  6. Далі - терті білки і майонез.
  7. Знову повторюємо всі ці шари. Останнім робимо шар з жовтків. Залишаємо салат на 15-30 хвилин просочитися перед подачею. Смачного!