Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 180 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
- 10 г сухих дріжджів
- 800 г борошна
- 150 г салямі
- 100 г сиру
- 1 солодкий червоний перець
- 1 ч.л. цукру
- 500 г теплої води
- 50 г вершкового масла
Приготування:
Цей рецепт зовсім не такий складний, як може здатися спочатку. Це той самий домашній хліб з додаванням начинки (салямі, борошно, перець), яка зробить хліб ароматним та неймовірно смачним.
Популярні новини зараз
Показати ще
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
- Цукор, дріжджі, 100 мл теплої води і кілька столових ложок борошна змішуємо до однорідності. Це буде опара. Залишаємо її на 15 хвилин в теплому місці.
- Тим часом підготуємо начинку: невеликими кубиками нарізаємо ковбасу салямі, солодкий перець і твердий сир. Опару змішуємо з водою, що залишилася, борошном і дрібкою солі.
- Тепер замішуємо тісто ложкою, додаємо всю всю начинку і знову перемішуємо. На стіл викладаємо решту борошна, зверху кладемо тісто, присипаємо його борошном. Руками замішуємо м'яке еластичне тісто.
- В кінці, коли тісто майже не буде липнути до рук, змочуємо його добряче рослинною олією. Знову вимішуємо тісто. Накриваємо його мискою і залишаємо в теплому місці для вистоювання на 90 хвилин.
- Ви можете запікати тісто в мультиварці протягом 1 години, або випікати хліб в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин, або приготувати в мультиварці на режимі "Випічка" 1 годину.
- Перед подвчею лишаємо хліб повністю охолонути. Смачного!