Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 багет
300 г філе минтая
Нові правила мобілізації, з ТЦК дозволять не контактувати: що готують чоловікам
Кому не дадуть нову соцдопомогу з липня: перелік обмежень, про які варто знати вже зараз
Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
1 цибуля
100 г твердого сиру
200 мл молока
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Філе риби необхідно розморозити, цибулю очистити. Цибулину подрібнюємо якомога дрібніше. Можна також подрібнити її за допомогою блендера.
2. Філе минтая дрібно нарізаємо.
3. Змішуємо рибу з цибулею, солимо і перчимо, перемішуємо.
4. Сир натираємо на крупній тертці.
5. Багет нарізаємо на шайбочки шириною в 4 см. Кожну шайбочку змочуємо у теплому молоці. М'якоть від молока добре розм'якне, в багеті легко буде зробити поглиблення.
6. Заповнюємо отримані гніздечка рибною начинкою. Зверху присипаємо тертим сиром.
7. Запікаємо гніздечка в духовці при температурі 200 градусів 25-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт коропа смаженого шматочками.