Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 багет
300 г філе минтая
Синоптики зробили прогноз погоди на кінець тижня – не для людей зі слабкими нервами
Хто не зможе передати показники лічильника: про що варто знати
Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році
Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
1 цибуля
100 г твердого сиру
200 мл молока
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Філе риби необхідно розморозити, цибулю очистити. Цибулину подрібнюємо якомога дрібніше. Можна також подрібнити її за допомогою блендера.
2. Філе минтая дрібно нарізаємо.
3. Змішуємо рибу з цибулею, солимо і перчимо, перемішуємо.
4. Сир натираємо на крупній тертці.
5. Багет нарізаємо на шайбочки шириною в 4 см. Кожну шайбочку змочуємо у теплому молоці. М'якоть від молока добре розм'якне, в багеті легко буде зробити поглиблення.
6. Заповнюємо отримані гніздечка рибною начинкою. Зверху присипаємо тертим сиром.
7. Запікаємо гніздечка в духовці при температурі 200 градусів 25-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт коропа смаженого шматочками.