Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 багет
300 г філе минтая
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
1 цибуля
100 г твердого сиру
200 мл молока
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Філе риби необхідно розморозити, цибулю очистити. Цибулину подрібнюємо якомога дрібніше. Можна також подрібнити її за допомогою блендера.
2. Філе минтая дрібно нарізаємо.
3. Змішуємо рибу з цибулею, солимо і перчимо, перемішуємо.
4. Сир натираємо на крупній тертці.
5. Багет нарізаємо на шайбочки шириною в 4 см. Кожну шайбочку змочуємо у теплому молоці. М'якоть від молока добре розм'якне, в багеті легко буде зробити поглиблення.
6. Заповнюємо отримані гніздечка рибною начинкою. Зверху присипаємо тертим сиром.
7. Запікаємо гніздечка в духовці при температурі 200 градусів 25-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт коропа смаженого шматочками.