Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 7

Інгредієнти:

  • 1 філе оселедця
  • 7 скибочок білого хліба
  • 2 яйця
  • 1/2 пучка петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • майонез за смаком
  • сіль і перець за смаком
  • рослинне масло за смаком
  • маслини за смаком

Популярні новини зараз

Останній шанс урятувати свої гроші: Ощадбанк закриває старі карти, що робити до 1 липня

Нічого повертати не потрібно: податкова скасує українцям всі борги, але є умова

Кому не дадуть нову соцдопомогу з липня: перелік обмежень, про які варто знати вже зараз

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

Показати ще

Приготування:

Цей простий рецепт бутербродів займе всього кілька хвилин вашого часу, але чудово доповнить будь-який стіл. Ось що нам знадобиться для приготування грінок з яйцем і оселедцем: хліб, яйця, філе оселедця, часник, зелень і майонез. Приступимо.

  1. В першу чергу ставимо сковороду на вогонь, наливаємо в неї трохи рослинної олії, розігріваємо, викладаємо хліб, обсмажуємо його з двох сторін, а потім натираємо кожен шматочок зубчиком часнику.
  2. Після цього яйця натираємо на крупній тертці і змішуємо з дрібно нарізаною петрушкою, майонезом, сіллю і перцем.
  3. Готове філе оселедця нарізаємо невеликими шматочками, маслини розрізаємо навпіл.
  4. Далі на одну сторону грінки викладаємо невелику кількість яєчної суміші, потім шматочок оселедця і маслини, відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!