Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
                
                
            
        
Інгредієнти:
- 400 г печериць
 - 50 г вершкового масла
 - 2 ч. л. борошна
 - 2 курячих яйця
 - 2 ст. л. майонезу
 - 2 ст. л. сметани
 - сіль за смаком
 - перець за смаком
 
                
                
            
        
        Популярні новини зараз
        
            
                
                    
        Показати ще
    
Картку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила
Як зберегти тепло у квартирі й гроші у гаманці: поради на опалювальний сезон
Соціальні виплати платитимуть по-новому: як тепер можна отримувати допомогу
ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
Приготування:
Ми пропонуємо вегетаріанський варіант класичного жульєна з грибами. Але якщо ви хочете зробити ваше блюдо більш ситним, можете додати рецепт куряче філе в якості нижнього шару.
- Для приготування жульєна нам знадобиться: печериці, борошно, яйця, вершкове масло, сметана, майонез і спеції за вашим смаком і бажанням. Приступимо.
 - В першу чергу ми борошно обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору і додаємо печериці заморожені, після чого смажимо їх протягом 5–7 хвилин.
 - тим часом яйця дуже ретельно збиваємо разом з сіллю, спеціями, майонезом і сметаною.
 - Після цього викладаємо обсмажені шампіньйони в формочки для жульєна, заливаємо збитою сумішшю і запікаємо в духовці приблизно протягом 5 хвилин (до утворення золотистої скоринки) в добре розігрітій духовці. До стола це блюдо подають гарячим. Приємного апетиту!