Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
- рослинна олія
- сіль і перець за смаком
- 3 яйця
- 1 цибулина
- 1 помідор
- 100 г твердого сиру
- 1/2 кг курячого філе
- 100 г сметани
- червоний болгарський перець
- пачка листкового тіста
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Приготування:
Перед вами рецепт пирога, який ідеально доповнить вашу вечерю, адже він одночасно легкий і ситний.
Для приготування цього рецепту вам знадобляться такі інгредієнти: яйця, цибуля, помідори, сир, куряче філе, сметана, болгарський перець.
- Для початку звільняємо куряче м'ясо від шкірки, розрізаємо його на шматочки невеликого розміру і злегка обсмажуємо на розігрітій олії, але не до повної готовності. Солимо і перчимо.
- Подрібнюємо ножем цибулю і теж обсмажуємо її на рослинній олії до приємного жовтого кольору.
- Помідор і болгарський перець нарізаємо шматочками, але не обсмажуємо.
- Щоб зробити заливку, змішуємо в мисці сирі яйця зі сметаною і тертим сиром.
- Готове листкове тісто кладемо на робочу поверхню, присипану борошном, розкачуємо і розрізаємо на великі квадрати.
- Змащуємо маслом форму для випічки, застеляємо її дно квадратами тіста так, щоб їх кути не збігалися.
- кладемо Начинку на тісто шарами - куряче м'ясо, цибулю, помідори, перець. Зверху виливаємо заливку.
- Кути тесту, що виступають, загинаємо до центру пирога.
- Випікаємо пиріг у духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 30-35 хвилин.