Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 500 г помідорів
- 300 г болгарського перцю
- 300 г свіжих огірків
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 100 мл оливкової олії
- 1/2 лимона
- сіль, перець і зелень за смаком
Для сухариків:
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Пенсіонерам виплатять підвищені пенсії: хто отримає більше вже у квітні
Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють
Порахують кожну копійку: податкова готує тотальні перевірки – хто перший у черзі
- 1/2 батона
- 2 ст. л. оливкової олії
Приготування:
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати традиційну іспанську страву - томатний суп гаспачо з сухариками. Такий свіжий супчик відмінно підійде у весняний сезон, він виходить дуже ситним і легким для шлунка. Спробуйте приготувати і ви точно не пошкодуєте. Такий рецепт також підходить всім, хто стежить за фігурою і хоче схуднути до літа, адже рецепт складається з овочів.
- Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: томати, огірок, батон, цибуля, часник, болгарський перець. Приступимо.
- В саму першу чергу помідори і огірки миємо, очищаємо від шкірки, нарізаємо на тонкі шматочки.
- Після цього болгарський перець миємо, чистимо, разом з цибулею і часником, подрібнюємо.
- Овочі гарненько збиваємо в блендері. Додаємо лимонний сік і ще раз збиваємо.
- Потім солимо, перчимо, додаємо оливкову олію.
- Знову збиваємо все блендером і викладаємо в каструлю.
- Батон нарізаємо середніми кубиками, викладаємо в миску, поливаємо оливковою олією, посипаємо спеціями.
- Ставимо сухарі в розігріту до 160 градусів духовку на 20 хвилин.
- Тепер ставимо гаспачо в холодильник на 2 години.
- Подаємо суп з подрібненою зеленню і сухариками. Можна подавати гарячим і холодним, виходить однаково смачно. Приємного апетиту!