Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 400 г курячого філе
- 400 г печериць
- 200 г сметани
- 150 г твердого сиру
- 2 цибулини
- 6 круглих несолодких булочок
Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки
ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
Приготування:
Ви просто зобов'язані приготувати цей рецепт. Традиційний грибний жульєн в м'якій булочці - це неймовірно смачний і цікавий рецепт, який ідеально доповнить ваш стіл з будь-якого приводу. Такий рецепт стане справжньою зіркою будь-якого святкового меню. При цьому, жульєн в булочці готується дуже просто і швидко - всього за 30 хвилин і складається з доступних інгредієнтів, які ви з легкістю зможете знайти в будь-якому магазині.
- Для приготування цього смачного жульєна нам знадобляться такі інгредієнти: куряче філе, печериці, сметана, твердий сир, цибуля і круглі чи не солодкі булочки. Приступимо.
- В першу чергу куряче м'ясо варимо в підсоленій воді, дрібно нарізаємо.
- Потім цибулю нарізаємо, обсмажуємо її на маслі в попередньо розігрітій сковороді.
- Тепер гриби дрібно нарізаємо, додаємо до цибулі, обсмажуємо до готовності.
- Після цього додаємо сметану, смажимо ще приблизно хвилин 15.
- У булочках зрізаємо верхи і вибираємо серединку.
- Тим часом твердий сир натираємо на крупній тертці.
- Тепер жульєн викладаємо в булочки, посипаємо тертим сиром і запікаємо в розігрітій духовці до рум'яності. Наш апетитний жульєн готовий. Приємного апетиту!