Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 2

Інгредієнти:

  • 50-70 мл рослинного масла
  • щіпка чорного перцю
  • 2 цибулини
  • щіпка солі
  • 5-6 штук картоплі
  • 200-300 г свинини
  • 0,3 ч. л. спецій
  • 2 лаврових листа
  • 1 болгарський перець

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Показати ще

Приготування:

Картопля - це універсальний інгредієнт, який кожне блюдо робить ситним та смачним. Сьогодні ми покажемо вам відмінний рецепт ситної картоплі в горщиках, запеченої зі свининою в духовці. Такий рецепт виходить дуже соковитим і відмінно підійде як для простого вечері, так і на святковий стіл.

Для приготування цього рецепту нам знадобиться: картопля, свинина, цибуля, болгарський перець, спеції за смаком. Приступимо.

  1. Для початку нарізаємо картоплю тонкими часточками. Додаємо до нього спеції - сіль, перець, майоран. Зверху поливаємо олією і перемішуємо все це разом. Картоплю залишаємо трошки промаринуватися.
  2. Свинину нарізаємо середніми шматочками. Солимо і перчимо, додаємо лавровий лист і залишаємо вбратися спеціями.
  3. Кільцями білий нарізаємо цибулю.
  4. Солодкий червоний болгарський перець нарізаємо соломкою.
  5. В цей час розігріваємо духовку на 200 градусів.
    Коли всі підготовлені продукти, формуємо страву у горщику. Викладаємо картоплю, чергуючи з м'ясом, перцем і цибулею. Всі інгредієнти повинні бути впритул один до одного. Зверху поливаємо олією. Накриваємо горщики кришечками і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо приблизно хвилин 40. Тепер подаємо. Приємного апетиту!