Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 2
Інгредієнти:
- 50-70 мл рослинного масла
- щіпка чорного перцю
- 2 цибулини
- щіпка солі
- 5-6 штук картоплі
- 200-300 г свинини
- 0,3 ч. л. спецій
- 2 лаврових листа
- 1 болгарський перець
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Приготування:
Картопля - це універсальний інгредієнт, який кожне блюдо робить ситним та смачним. Сьогодні ми покажемо вам відмінний рецепт ситної картоплі в горщиках, запеченої зі свининою в духовці. Такий рецепт виходить дуже соковитим і відмінно підійде як для простого вечері, так і на святковий стіл.
Для приготування цього рецепту нам знадобиться: картопля, свинина, цибуля, болгарський перець, спеції за смаком. Приступимо.
- Для початку нарізаємо картоплю тонкими часточками. Додаємо до нього спеції - сіль, перець, майоран. Зверху поливаємо олією і перемішуємо все це разом. Картоплю залишаємо трошки промаринуватися.
- Свинину нарізаємо середніми шматочками. Солимо і перчимо, додаємо лавровий лист і залишаємо вбратися спеціями.
- Кільцями білий нарізаємо цибулю.
- Солодкий червоний болгарський перець нарізаємо соломкою.
- В цей час розігріваємо духовку на 200 градусів.
Коли всі підготовлені продукти, формуємо страву у горщику. Викладаємо картоплю, чергуючи з м'ясом, перцем і цибулею. Всі інгредієнти повинні бути впритул один до одного. Зверху поливаємо олією. Накриваємо горщики кришечками і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо приблизно хвилин 40. Тепер подаємо. Приємного апетиту!