Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
- 400 г гарбуза
- 50 г цибулі
- 10 г часнику
- 50 мл коньяку
- 20 г вершкового масла
- 40 г оливкової олії
- 100 г вершків
- сіль і перець за смаком
- 1-3 ст. л. насіння гврбуза
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Приготування:
- Нарізаємо цибулю і часник, трохи гіркого перцю будь-якій формі, так як овочі потім будемо перемолоти блендером. Ви можете взяти білий мелений перець замість гіркого перцю.
- У каструлю додаємо трохи оливкової і вершкового масла, обсмажуємо овочі кілька хвилин, після чого додаємо до них нарізаний гарбуз.
- Трохи підсмажуємо гарбуз, щоб краї стали м'якими, додаємо бренді. Солимо. Коли бренді випарувався, додаємо трохи окропу і варимо до того, поки гарбуз не стане м'яким.
- Перетираємо суп блендером, знову ставимо на вогонь і додаємо гарячі вершки. Добре перемішуємо і доводимо до кипіння, після чого відразу знімаємо суп з плити. Прикрашаємо насінням.