Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 склянки борошна
250 г бринзи
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Відберуть половину пенсії: пенсіонерів попередили про штрафи – кого покарають
100 г маргарину
1/2 склянки молока
100 мл рослинної олії
2 яйця
50 г твердого сиру
2,5 ч.л. розпушувача
1 ст.л. подрібненого базиліка
1 пакетик сухих дріжджів
дрібка солі
Приготування:
1. У велику миску висипаємо борошно, розпушувач і сіль. Додаємо рослинну олію, м'який маргарин, додаємо 1 збите яйце, добре перемішуємо.
2. Окремо з'єднуємо молоко та сухі дріжджі. Розмішуємо їх протягом 1-2 хвилин, виливаємо в борошняну масу. Замішуємо тісто. Залишаємо його на 1 годину для підйому.
3. Бринзу та твердий сир натираємо на великій тертці. Додаємо яйце та базилік, ретельно перемішуємо.
4. Нарізаємо тісто на невеликі прямокутники. Кладемо всередину кожної заготовки трохи начинки, формуємо пиріжки у формі вареників. Випікаємо їх у духовці за температури 180 °С до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з яблуками.