Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 200 г курячого філе
- 1/2 качана пекінської капусти
- 1/2 болгарського перцю
- 1/2 цибулі
- 2 ст. л. кукурудзи
- 3 ст. л. масла
- сіль і перець за смаком
- 3 ст. л. кунжуту
- Для сирних кульок:
- 70 г сиру фета
- 1 зубчик часнику
- 1/2 ч. л. базиліка
- Для сухариків:
- 2 скибочки батона
- 1 зубчик часнику
- 1 ст. л. масла
- сіль за смаком
- Для заправки:
- 4 ст. л. майонезу
- 2 зубчики часнику
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1 мандарин
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Приготування:
- На цей раз ми будемо готувати неймовірно смачний рецепт салату з сиром і сухариками, який відмінно доповнить будь-який ваш стіл з будь-якого приводу. І в звичайний день і для святкового меню буде відмінно.
- Для приготування цього салату нам знадобляться такі інгредієнти: мандарин, часник, соєвий соус, майонез, сіль, масло, батон, кукурудза, цибуля, болгарський перець, сир фета, базилік, філе, капуста. Приступимо.
- Для початку від батона відрізаємо скоринку, нарізаємо кубиками. Подрібнюємо часник і змішати з маслом, травами і кубиками батона. Кладемо у форму для запікання і випікаємо при 170 градусах 20 хвилин.
- Потім курку нарізаємо невеликими кубиками, солимо і перчимо. Додаємо кунжут. Обсмажуємо протягом 5 хвилин. Подрібнюємо капусту, цибулю і перець.
- Після цього сир змішуємо з базиліком, кропом і часником. ліпимо з однорідної маси кульки.
- Для запрвки з'єднуємо майонез, часник, соєвий соус і сік мандарина. Перемішуємо всі разом.
- Змішуємо разом капусту, кукурудзу, цибулю, болгарський перець і обсмажену курку. Перемішуємо й подаємо. Наш чудовий універсальний рецепт салату готовий. Приємного апетиту!