Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
- 300 г білокачанної капусти
- 2 баклажана
- 2 цибулини
- 1 морква
- 4 помідора
- 4 картоплі
- 300 г курячої печінки
- сіль і перець за смаком
- 2 лаврових листа
- 2 солодких перцю
- 2 ст. л. рослинного масла
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Приготування:
- Перед вами неймовірно смачний рецепт печінки з овочевим рагу. Таке блюдо дуже корисне і поживне, воно деально підходить для щоденного меню, а готується дійсно просто.
- Для приготування печінки з овочевим рагу нам знадобляться такі інгредієнти: перець, лавровий лист, картопля, помідор, цибулю, баклажан, печінка. Приступимо.
- В першу чергу овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.
- Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.
- Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.
- Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.
- Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.
- Тушкуємо рагу до готовності картоплі. Печінка з овочами готова. Приємного апппетита!