Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г фаршу

3 головки цибулі

Популярні новини зараз

Десятки тисяч "шахедів": рф готується до масштабних атак

Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію

"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни

Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів

Показати ще

1 яйце

250 г сметани

сіль за смаком

50 мл томатного соку

Приготування:

1. Додаємо у фарш яйце, 2 подрібнені головки цибулі, сіль і перець за смаком. Перемішуємо.

2. З цієї маси робимо невеликі кульки і викладаємо їх на деко, змащене маслом.

3. Для соусу обсмажуємо одну велику головку цибулі, заливаємо сметаною і додаємо томатний сік, сіль, перець за смаком. Тушкуємо протягом 5-10 хвилин.

4. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Тефтелі заливаємо соусом, накриваємо деко фольгою і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт перлового супу з овочами.