Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г фаршу

3 головки цибулі

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

1 яйце

250 г сметани

сіль за смаком

50 мл томатного соку

Приготування:

1. Додаємо у фарш яйце, 2 подрібнені головки цибулі, сіль і перець за смаком. Перемішуємо.

2. З цієї маси робимо невеликі кульки і викладаємо їх на деко, змащене маслом.

3. Для соусу обсмажуємо одну велику головку цибулі, заливаємо сметаною і додаємо томатний сік, сіль, перець за смаком. Тушкуємо протягом 5-10 хвилин.

4. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Тефтелі заливаємо соусом, накриваємо деко фольгою і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт перлового супу з овочами.