Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г фаршу
3 головки цибулі
Ледве вистачить на хліб та тарілку каші: скільки платитимуть українцям, які не заробили на пенсію
Молодь масово кидає роботу заради "мікро-пенсії" - що означає новий тренд
Пенсіонерам виплатять додаткові 630 гривень: хто отримає доплату
Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
1 яйце
250 г сметани
сіль за смаком
50 мл томатного соку
Приготування:
1. Додаємо у фарш яйце, 2 подрібнені головки цибулі, сіль і перець за смаком. Перемішуємо.
2. З цієї маси робимо невеликі кульки і викладаємо їх на деко, змащене маслом.
3. Для соусу обсмажуємо одну велику головку цибулі, заливаємо сметаною і додаємо томатний сік, сіль, перець за смаком. Тушкуємо протягом 5-10 хвилин.
4. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Тефтелі заливаємо соусом, накриваємо деко фольгою і випікаємо протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт перлового супу з овочами.