Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг картоплі
200 г копченої грудинки
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
1 цибуля
1 пучок зелені
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Картоплю розрізаємо на половинки.
2. Цибулю нарізаємо тонкими кільцями.
3. Грудинку розрізаємо на тонкі скибочки.
4. Далі на картоплю кладемо грудинку, поті кільце цибулі, накриваємо другою половинкою картоплі і фіксуємо шпажкою.
5. Кріп подрібнюємо, додаємо сіль, перець і заливаємо окропом.
6. У цю суміш занурюємо кожну картоплю і замотуємо у фольгу. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
7. Випікаємо протягом 30-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт маринованих печериць за 7 хвилин.