Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 курячих філе
900 мл бульйону з курки
Головне за 9 серпня: цілодобове полювання ТЦК, нова мобілізація з 1 вересня та перші заморозки в Україні
ТЦК розпочало цілодобове полювання на чоловіків: нові місця "засідок"
Аномальна осінь та перші заморозки: синоптик розповів, якою буде погода в Україні
Готуйтеся до тривалих відключень світла: військовий попереджає про масштабні атаки по енергетиці
2 склянки вершків
200 г гороху
200 г моркви
1 картопля
1/2 цибулі
2 зубчики часнику
2 ст.л. борошна
1 щіпка розмарину
1 щіпка чебрецю
Приготування:
1. Курку нарізаємо на шматочки, овочі подрібнюємо на маленькі кубики.
2. Далі додаємо в каструлю всі інгредієнти крім вершків, заливаєм бульйоном і перемішуємо.
3. Варимо протягом 30 хвилин на середньому вогні.
4. За 10 хвилин до кінця додаємо вершки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу в духовці.