Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 курячих філе

900 мл бульйону з курки

Популярні новини зараз

Головне за 9 серпня: цілодобове полювання ТЦК, нова мобілізація з 1 вересня та перші заморозки в Україні

ТЦК розпочало цілодобове полювання на чоловіків: нові місця "засідок"

Аномальна осінь та перші заморозки: синоптик розповів, якою буде погода в Україні

Готуйтеся до тривалих відключень світла: військовий попереджає про масштабні атаки по енергетиці

Показати ще

2 склянки вершків

200 г гороху

200 г моркви

1 картопля

1/2 цибулі

2 зубчики часнику

2 ст.л. борошна

1 щіпка розмарину

1 щіпка чебрецю

Приготування:

1. Курку нарізаємо на шматочки, овочі подрібнюємо на маленькі кубики.

2. Далі додаємо в каструлю всі інгредієнти крім вершків, заливаєм бульйоном і перемішуємо.

3. Варимо протягом 30 хвилин на середньому вогні.

4. За 10 хвилин до кінця додаємо вершки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу в духовці.