Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

2 солодких перця

3-4 баклажана

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

3 картоплі

1 цибулина

4 помідора

2 ч.л. каррі

лавровий лист за смаком

часник за смаком

червоний перець за смаком

паприка за смаком

Приготування:

1. Болгарський перець нарізаємо великими шматочками і відразу кладемо у холодну сковороду. Баклажани нарізаємо півкільцями товщиною 1 см, картоплю кубиками.

2. Розминаємо лук і кладемо всі овочі в сковороду. Зверху додаємо спеції - лавровий лист, каррі, часник, червоний перець і паприку. Солимо та додаємо 0,5-1 стакан води і рослинну олію.

3. Перемішуємо овочі, ставимо на вогонь, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з медом.