Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози
Пенсіонерам виплатять додаткові гроші від держави: які умови та сума
Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
Цивільних братимуть до війська без мобілізації: залучать ТЦК та рекрутингові центри
1 головка цибулі
2 стебла селери
2 зубчики часнику
1 л овочевого бульйону
820 г квасолі
½ пучка петрушки
400 г помідорів
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. У каструлі розігріваємо оливкове масло і додаємо дрібно нарізану цибулю і селеру. Обсмажуємо 7 хвилин до м'якості. Додаємо подрібнений часник і бульйон, доводимо до кипіння, закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо 15 хвилин до м'якості.
2. Зливаємо квасолю і промиваємо холодною водою. Додаємо в суп разом з томатами. Солимо і перчимо, додаємо нарізану петрушку. Варимо ще 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.