Час приготування: 1 година
Порції: 4
Інгредієнти:
5 стебел селери
2 цибулі
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
1 морква
1 ч.л. імбиру
1 помідор
50 г кіноа
0,5 перця чилі
1 лайм
2 ст.л. олії
соєвий соус за смаком
сіль за смаком
Приготування:
1. Наливаємо в каструлю воду і ставимо на вогонь. Поки вона нагрівається, наливаємо в сковороду олію і викладаємо подрібнений гострий перець, обсмажуємо його хвилину, додаємо тертий імбир. Через 1-2 хвилини викладаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору.
2. Далі нарізаємо стебла селери, моркву натираємо, викладаємо овочі до решти інгредієнтів. Обсмажуємо.
3. Помідори чистимо від шкірки і перетираємо в пасту. Вливаємо пару ложок води, перемішуємо, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо декілька хвилин.
4. В каструлі варимо кіноа 5-6 хвилин. Потім додаємо туди тушковані овочі і перемішуємо.
5. Додаємо сік лайма, трохи солимо, додаємо моєвий соус. Варимо ще 5-6 хвилин та знімаємо з вогню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт перлового супу з овочами.