Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г фаршу
200 г спагетті
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
350 мл води
1 цибуля
1 ч.л. базиліку
0,5 ч.л. часнику
0,5 ч.л. паприки та перцю
1 ч.л. солі
1 ч.л. цукру
Приготування:
1. Розігріваємо сковороду з товстим дном. Додаємо 1 ст.л. рослинної олії. Додаємо томатний сік, перець, паприку, сіль, цукор, базлік, часник. Накриваємо кришкою і злегка нагріваємо.
2. Коли томат закипить, зменшуємо вогонь, нарізаємо лук кубиками, додаємо до фаршу і перемішуємо. Солимо. Ложкою викладаємо кульки фаршу в томат.
3. Додаємо воду, накриваємо сковороду кришкою і на середньому вогні варимо фрикадельки 15 хвилин. Додаємо спагетті до готових фрикадельок.
4. Перемішуємо, зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою на кілька хвилин.
5. Знову перемішуємо і готуємо на середньому вогні 8 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Миттєвий".