Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г фаршу

200 г спагетті

Популярні новини зараз

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

350 мл води

1 цибуля

1 ч.л. базиліку

0,5 ч.л. часнику

0,5 ч.л. паприки та перцю

1 ч.л. солі

1 ч.л. цукру

Приготування:

1. Розігріваємо сковороду з товстим дном. Додаємо 1 ст.л. рослинної олії. Додаємо томатний сік, перець, паприку, сіль, цукор, базлік, часник. Накриваємо кришкою і злегка нагріваємо.

2. Коли томат закипить, зменшуємо вогонь, нарізаємо лук кубиками, додаємо до фаршу і перемішуємо. Солимо. Ложкою викладаємо кульки фаршу в томат.

3. Додаємо воду, накриваємо сковороду кришкою і на середньому вогні варимо фрикадельки 15 хвилин. Додаємо спагетті до готових фрикадельок.

4. Перемішуємо, зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою на кілька хвилин.

5. Знову перемішуємо і готуємо на середньому вогні 8 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Миттєвий".