Час приготування: 30 хвилин
Порції: 5-7
Інгредієнти:
350 г курячого філе
3 яйця
Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних
Частину комунальників мобілізують: водоканали віддадуть своїх працівників на фронт
Бронювання більше не гарантія: нові правила змусять українців збиратись до війська
За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони
700 мл масла
2 склянки панірувальних сухарів
Приготування:
1. Філе промиваємо і промакуємо паперовими серветками. Нарізаємо шматочками по 2-3 см та добре солимо.
2. Яйця розбиваємо в миску і збиваємо вінчиком. Додаємо 0,5 ч.л. солі. Панірувальні сухарі робимо за допомогою білого хліба та блендера.
3. Кожен шматок курочки занурюємо спочатку в яйця, а потім в сухарі. Викладаємо шматочки в один шар в сітку, а потім опускаємо в розпечене масло. Можна готувати в мультиварці чи у великій каструлі.
4. Смажимо приблизно 10-12 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неперевершених вареників з маком.