Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5-7

Інгредієнти:

350 г курячого філе

3 яйця

Популярні новини зараз

Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних

Частину комунальників мобілізують: водоканали віддадуть своїх працівників на фронт

Бронювання більше не гарантія: нові правила змусять українців збиратись до війська

За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони

Показати ще

700 мл масла

2 склянки панірувальних сухарів

Приготування:

1. Філе промиваємо і промакуємо паперовими серветками. Нарізаємо шматочками по 2-3 см та добре солимо.

2. Яйця розбиваємо в миску і збиваємо вінчиком. Додаємо 0,5 ч.л. солі. Панірувальні сухарі робимо за допомогою білого хліба та блендера.

3. Кожен шматок курочки занурюємо спочатку в яйця, а потім в сухарі. Викладаємо шматочки в один шар в сітку, а потім опускаємо в розпечене масло. Можна готувати в мультиварці чи у великій каструлі.

4. Смажимо приблизно 10-12 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неперевершених вареників з маком.