Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 3 години 30 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
450 г темного шоколаду
Нічого повертати не потрібно: податкова скасує українцям всі борги, але є умова
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
160 г вершкового масла
60 г гіркого шоколаду
2 ч. л. розчинної кави
3 склянки цукру
340 г згущеного молока
65 г волоських горіхів
1 ст. л. ванільного екстракту
Приготування:
1. Вистилаємо фольгою прямокутну форму. Змішуємо в мисці подрібнений темний шоколад, вершкове масло, гіркий шоколад і каву.
2. У каструлі змішуємо згущене молоко і цукор, доводимо до кипіння на середньому вогні і перемішуємо, поки цукор не розчинеться. Варимо, поки температура не досягне 212 градусів, постійно помішуючи, близько 10 хвилин. Швидко вливаємо суміш в шоколадну масу і перемішуємо до однорідності. Потім додаємо ваніль і злегка подрібнені горіхи.
3. Викладаємо масу у форму рівним шаром і ставимо в холодильник не закриваючи на 3 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лінивих сирників з яблуками.