Час приготування: 90 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 карасів

1,5 склянки сметани

Популярні новини зараз

ТЦК дали чоловікам 7 днів, щоб уникнути штрафу: кому потрібно поквапитися

Вербна Неділя 13 квітня: що суворо заборонено робити цього дня і які є прикмети

Ледве вистачить на хліб та тарілку каші: скільки платитимуть українцям, які не заробили на пенсію

Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ

Показати ще

50 г вершкового масла

сіль, перець та борошно за смаком

Приготування:

1. Карасів очищаємо, розрізаємо, виймаємо нутрощі. Ретельно промиваємо під проточною водою.

2. В миску всипаємо достатню кількість борошна і окунаємо кожну рибу з усіх боків. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом.

3. Обсмажуємо карасів з обох боків. Дістаємо й кладемо на паперові рушники. Потім кладемо їх у форму для випікання. Заливаємо сметаною.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Випікаємо карасів 30 хвилин. Подаємо гарячими.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт латте без кавомашини.