Час приготування: 90 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 карасів

1,5 склянки сметани

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам

Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО

Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

50 г вершкового масла

сіль, перець та борошно за смаком

Приготування:

1. Карасів очищаємо, розрізаємо, виймаємо нутрощі. Ретельно промиваємо під проточною водою.

2. В миску всипаємо достатню кількість борошна і окунаємо кожну рибу з усіх боків. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом.

3. Обсмажуємо карасів з обох боків. Дістаємо й кладемо на паперові рушники. Потім кладемо їх у форму для випікання. Заливаємо сметаною.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Випікаємо карасів 30 хвилин. Подаємо гарячими.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт латте без кавомашини.