Час приготування: 90 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 карасів
1,5 склянки сметани
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
50 г вершкового масла
сіль, перець та борошно за смаком
Приготування:
1. Карасів очищаємо, розрізаємо, виймаємо нутрощі. Ретельно промиваємо під проточною водою.
2. В миску всипаємо достатню кількість борошна і окунаємо кожну рибу з усіх боків. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом.
3. Обсмажуємо карасів з обох боків. Дістаємо й кладемо на паперові рушники. Потім кладемо їх у форму для випікання. Заливаємо сметаною.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Випікаємо карасів 30 хвилин. Подаємо гарячими.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт латте без кавомашини.