Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 шт. солодкого перцю
200 г шампіньйонів
Гороскоп на сьогодні 15 квітня: кому зірки принесуть гроші у вівторок, а комусь – проблеми
Пенсіонерів поженуть на роботу: держава готує заходи
ТЦК знайшли новий спосіб шукати ухилянтів: перевірять всі бази
Українцям оновили пенсійні виплати: хто отримає на пару сотень більше
1 головка цибулі
100 г сиру
2 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. соєвого соусу
65 г волоських горіхів
60 г петрушки
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Жовті солодкі перці розрізаємо навпіл, очищаємо і на 5 хвилин опускаємо в киплячу воду.
2. Нарізаємо дрібно цибулю і злегка обсмажуємо на оливковій олії. Гриби нарізаємо, додаємо дрібно посічену зелень петрушки, соєвий соус, перець, сіль і змішуємо з горіхами і грибами.
3. Наповнюємо половинки перців отриманою сумішшю, викладаємо на змащене деко і запікаємо в духовці.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медово-грушевого пісного пирога.