Час приготування: 1 година
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г жирного сиру
6 ст.л. борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
2 яйця
3-4 ст.л. цукру
300 г жирної сметани
3 ст.л. мака
3 ст.л. цукру
Приготування:
1. Сир кладемо в глибоку миску, додаємо борошно, цукор, вбиваємо яйця і замішуємо тісто.
2. З тіста формуємо валик та розрізаємо його на однакові шматочки.
3. Далі робимо кульки. Доводимо до кипіння воду, солимо і варимо в ній ліниві вареники.
4. Форму для запікання змащуємо маслом і кладемо вареники.
5. Мак запарюємо окропом приблизно на 30 хвилин, додаємо в сметану мак, цукор і збиваємо разом.
6. Розігріваємо духовку до 180 градусів, заливаємо вареники отриманим соусом.
7. Запікаємо протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт омлету по-японськи.