Час приготування: 1 година

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г жирного сиру

6 ст.л. борошна

Популярні новини зараз

Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня

Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій

Показати ще

2 яйця

3-4 ст.л. цукру

300 г жирної сметани

3 ст.л. мака

3 ст.л. цукру

Приготування:

1. Сир кладемо в глибоку миску, додаємо борошно, цукор, вбиваємо яйця і замішуємо тісто.

2. З тіста формуємо валик та розрізаємо його на однакові шматочки.

3. Далі робимо кульки. Доводимо до кипіння воду, солимо і варимо в ній ліниві вареники.

4. Форму для запікання змащуємо маслом і кладемо вареники.

5. Мак запарюємо окропом приблизно на 30 хвилин, додаємо в сметану мак, цукор і збиваємо разом.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів, заливаємо вареники отриманим соусом.

7. Запікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт омлету по-японськи.