Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 кг печериць
2 головки цибулі
Популярні новини зараз
Показати ще
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
1 яйце
100 г вершкового масла
50 г сиру
½ пучка петрушки
сіль за смаком
Приготування:
1. Миємо, очищаємо гриби. Відрізаємо ніжки і дрібно нарізаємо. Солимо, перчимо й перемішуємо. Далі гриби з'єднайте з дрібно нарізаною і підсмаженою на маслі цибулею, додаємо зварене вкурутую яйце, подрібнену зелень і перемішуємо.
2. Капелюшки грибів заповнюємо приготованим фаршем, укладаємо на змащений вершковим маслом деко, посипаємо натертим сиром, на кожний капелюшок кладемо по шматочку вершкового масла. Запікаємо в духовці до готовності.
3. Готові гриби прикрашаємо гілочками петрушки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.