Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 кг печериць
2 головки цибулі
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Відберуть половину пенсії: пенсіонерів попередили про штрафи – кого покарають
1 яйце
100 г вершкового масла
50 г сиру
½ пучка петрушки
сіль за смаком
Приготування:
1. Миємо, очищаємо гриби. Відрізаємо ніжки і дрібно нарізаємо. Солимо, перчимо й перемішуємо. Далі гриби з'єднайте з дрібно нарізаною і підсмаженою на маслі цибулею, додаємо зварене вкурутую яйце, подрібнену зелень і перемішуємо.
2. Капелюшки грибів заповнюємо приготованим фаршем, укладаємо на змащений вершковим маслом деко, посипаємо натертим сиром, на кожний капелюшок кладемо по шматочку вершкового масла. Запікаємо в духовці до готовності.
3. Готові гриби прикрашаємо гілочками петрушки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.