Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 кг печериць
2 головки цибулі
Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
"Нафтогаз" попередив про важливе нововведення: стосується всіх побутових споживачів
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше
1 яйце
100 г вершкового масла
50 г сиру
½ пучка петрушки
сіль за смаком
Приготування:
1. Миємо, очищаємо гриби. Відрізаємо ніжки і дрібно нарізаємо. Солимо, перчимо й перемішуємо. Далі гриби з'єднайте з дрібно нарізаною і підсмаженою на маслі цибулею, додаємо зварене вкурутую яйце, подрібнену зелень і перемішуємо.
2. Капелюшки грибів заповнюємо приготованим фаршем, укладаємо на змащений вершковим маслом деко, посипаємо натертим сиром, на кожний капелюшок кладемо по шматочку вершкового масла. Запікаємо в духовці до готовності.
3. Готові гриби прикрашаємо гілочками петрушки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.