Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг печериць

2 головки цибулі

Популярні новини зараз

Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном

Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО

"Нафтогаз" попередив про важливе нововведення: стосується всіх побутових споживачів

Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше

Показати ще

1 яйце

100 г вершкового масла

50 г сиру

½ пучка петрушки

сіль за смаком

Приготування:

1. Миємо, очищаємо гриби. Відрізаємо ніжки і дрібно нарізаємо. Солимо, перчимо й перемішуємо. Далі гриби з'єднайте з дрібно нарізаною і підсмаженою на маслі цибулею, додаємо зварене вкурутую яйце, подрібнену зелень і перемішуємо.

2. Капелюшки грибів заповнюємо приготованим фаршем, укладаємо на змащений вершковим маслом деко, посипаємо натертим сиром, на кожний капелюшок кладемо по шматочку вершкового масла. Запікаємо в духовці до готовності.

3. Готові гриби прикрашаємо гілочками петрушки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.