Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг печериць

2 головки цибулі

Популярні новини зараз

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

1 яйце

100 г вершкового масла

50 г сиру

½ пучка петрушки

сіль за смаком

Приготування:

1. Миємо, очищаємо гриби. Відрізаємо ніжки і дрібно нарізаємо. Солимо, перчимо й перемішуємо. Далі гриби з'єднайте з дрібно нарізаною і підсмаженою на маслі цибулею, додаємо зварене вкурутую яйце, подрібнену зелень і перемішуємо.

2. Капелюшки грибів заповнюємо приготованим фаршем, укладаємо на змащений вершковим маслом деко, посипаємо натертим сиром, на кожний капелюшок кладемо по шматочку вершкового масла. Запікаємо в духовці до готовності.

3. Готові гриби прикрашаємо гілочками петрушки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.