Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г панірувальних сухарів
400 г курячої грудки
Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
50 г вершкового масла
1 яйце
1 пучок зелені
рослинна олія за смаком
сіль, спеції за смаком
Приготування:
1. Курячі грудки розрізаємо на 2 частини і добре відбиваємо.
2. Робимо кляр з сухарями і дрібкою солі і перця, яйця, а також начинку для котлет із замороженого вершкового масла і подрібненої зелені.
3. На шматок грудинки кладемо трохи начинки та звертаємо в рулет, щільно закривши краї.
4. Двічі занурюємо котлету в кляр.
5. Обсмажуємо з усіх боків в олії.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних пиріжків з капустою.