Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

200 г панірувальних сухарів

400 г курячої грудки

Популярні новини зараз

Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує

Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій

Показати ще

50 г вершкового масла

1 яйце

1 пучок зелені

рослинна олія за смаком

сіль, спеції за смаком

Приготування:

1. Курячі грудки розрізаємо на 2 частини і добре відбиваємо.

2. Робимо кляр з сухарями і дрібкою солі і перця, яйця, а також начинку для котлет із замороженого вершкового масла і подрібненої зелені.

3. На шматок грудинки кладемо трохи начинки та звертаємо в рулет, щільно закривши краї.

4. Двічі занурюємо котлету в кляр.

5. Обсмажуємо з усіх боків в олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних пиріжків з капустою.