Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

200 г панірувальних сухарів

400 г курячої грудки

Популярні новини зараз

Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат

Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед

Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання

Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень

Показати ще

50 г вершкового масла

1 яйце

1 пучок зелені

рослинна олія за смаком

сіль, спеції за смаком

Приготування:

1. Курячі грудки розрізаємо на 2 частини і добре відбиваємо.

2. Робимо кляр з сухарями і дрібкою солі і перця, яйця, а також начинку для котлет із замороженого вершкового масла і подрібненої зелені.

3. На шматок грудинки кладемо трохи начинки та звертаємо в рулет, щільно закривши краї.

4. Двічі занурюємо котлету в кляр.

5. Обсмажуємо з усіх боків в олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних пиріжків з капустою.