Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 курка
5-6 ст.л. майонезу
Популярні новини зараз
Показати ще
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
3-4 зубчики часнику
3 ст.л. лимонного соку
2 ч.л. лимонної цедри
сіль та перець за смаком
1-2 ст.л. спецій для курки
Приготування:
1. Курку промиваємо і просушуємо. Змішуємо в мисці майонез, подрібнений часник, лимонний сік і цедру, сіль, перець та інші спеції для курки.
2. Гарненько змащуємо отриманою масою і залишаємо на 30 хвилин.
4. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
5. Кладемо курку в рукав для випікання або на змащену рослинним маслом форму. Випікаємо протягом години.
6. Готову курку подаємо з картоплею, овочами або рисом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.