Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 курка

5-6 ст.л. майонезу

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Показати ще

3-4 зубчики часнику

3 ст.л. лимонного соку

2 ч.л. лимонної цедри

сіль та перець за смаком

1-2 ст.л. спецій для курки

Приготування:

1. Курку промиваємо і просушуємо. Змішуємо в мисці майонез, подрібнений часник, лимонний сік і цедру, сіль, перець та інші спеції для курки.

2. Гарненько змащуємо отриманою масою і залишаємо на 30 хвилин.

4. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

5. Кладемо курку в рукав для випікання або на змащену рослинним маслом форму. Випікаємо протягом години.

6. Готову курку подаємо з картоплею, овочами або рисом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.