Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 курка
5-6 ст.л. майонезу
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам
Відключають повністю: вже з 26 листопада абоненти "Київстар" будуть без інтернету, кого торкнеться
3-4 зубчики часнику
3 ст.л. лимонного соку
2 ч.л. лимонної цедри
сіль та перець за смаком
1-2 ст.л. спецій для курки
Приготування:
1. Курку промиваємо і просушуємо. Змішуємо в мисці майонез, подрібнений часник, лимонний сік і цедру, сіль, перець та інші спеції для курки.
2. Гарненько змащуємо отриманою масою і залишаємо на 30 хвилин.
4. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
5. Кладемо курку в рукав для випікання або на змащену рослинним маслом форму. Випікаємо протягом години.
6. Готову курку подаємо з картоплею, овочами або рисом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.