Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 курка
5-6 ст.л. майонезу
Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше
3-4 зубчики часнику
3 ст.л. лимонного соку
2 ч.л. лимонної цедри
сіль та перець за смаком
1-2 ст.л. спецій для курки
Приготування:
1. Курку промиваємо і просушуємо. Змішуємо в мисці майонез, подрібнений часник, лимонний сік і цедру, сіль, перець та інші спеції для курки.
2. Гарненько змащуємо отриманою масою і залишаємо на 30 хвилин.
4. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
5. Кладемо курку в рукав для випікання або на змащену рослинним маслом форму. Випікаємо протягом години.
6. Готову курку подаємо з картоплею, овочами або рисом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.