Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г свинини
700 г яловичини
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
400 г сала
1,5 ст.л. солі
1 ч.л. перцю
4 зубчики часнику
гострий перець за смаком
0,5 ч.л. коріандру
Приготування:
1. З сала зрізаємо шкірку. Роздідяємо все м'ясо і сало на 2 частин. Пропускаєсо 1 частину через м'ясорубку, додаємо туди відразу ж і часник.
2. Другу половину нарізаємо невеликими кубиками, а сало ще меншими кубиками. Вичавлюємо 2 зубчики часнику.
3.Гострий червоний перець очищаємо від насіння і додаємо порівну в обидві частини. Додаємо по 1,5 ст.л. солі в кожну ємність.
4. На одну половину додаємо 1 ч.л. перцю, 1 лавровий лист і 0,5 ч.л. коріандру. Добре вимішуємо руками.
5. Для начинки ковбас необхідна м'ясорубка з конусоподібною насадкою. На неї натягуємо кишку. Як тільки фарш потрапить в кишку і вийде зайве повітря, зав'язуємо кінець майбутньої ковбаски.
6. Начиняємо фаршем кишку, потім кулька разів перекручуємо і продовжуємо.
7. Для приготування ковбаски кладемо її на сковороду і до половини заливаємо водою. Через 10 хвилин перевертаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салатних човників з куркою.