Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 зелений цукіні

1 жовтий кабачок

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам

Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує

Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту

Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх

Показати ще

2-3 солодких перця

200 г печериць

2-3 зубчики часнику

4 ст.л. оливкової олії

1 ч.л. італійських трав

сіль і перець за смаком

1 ст.л. лимонного соку

1 ст.л. меду

Приготування:

1. Овочі і гриби промиваємо під проточною водою. Цибулю очищаємо від шкірки, з перцю видаляємо серцевину і насіння. Всі овочі і печериці нарізаємо шматочками однакового розміру.

2. Поєднуємо всі інгредієнти для соусу, і поливаємо ним овочі з грибами, перемішуємо.

3. Перекладаємо на деко і тушкуємо в духовці, розігрітій до 170 градусів протягом 45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрета з квашеною капустою.