Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг свинячої вирізки

150 г печериць

Популярні новини зараз

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Показати ще

1 болгарський перець

сіль та перець за смаком

1 цибуля

30 г вершкового масла

100 г вареного рису

зелень за смаком

Приготування:

1. Свинину нарізаємо на шматки товщиною 1 см. Солимо, перчимо і відбиваємо.

2. Печериці миємо, очищаємо перець від насіння. Нарізаємо все дрібними кубиками.

3. Розігріваємо на сковороді вершкове масло, обсмажуємо цибулю, додаємо гриби та перець. Солимо, а через кілька хвилин додаємо варений рис і 1 ст.л. подрібненої зелені. Ретельно перемішуємо.

4. На кожен шматок свинини кладемо по 2 ч.л. начинки, скручуємо рулетиком. Закріплюємо їх зубочистками.

5. Обсмажуємо рулетики на рослинній олії до готовности. Далі кладемо в сотейник, заливаємо підсоленим бульйоном і запікаємо 1 годину в духовці розігрітій до 180 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печеної картоплі в рукаві.