Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг свинячої вирізки
150 г печериць
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
1 болгарський перець
сіль та перець за смаком
1 цибуля
30 г вершкового масла
100 г вареного рису
зелень за смаком
Приготування:
1. Свинину нарізаємо на шматки товщиною 1 см. Солимо, перчимо і відбиваємо.
2. Печериці миємо, очищаємо перець від насіння. Нарізаємо все дрібними кубиками.
3. Розігріваємо на сковороді вершкове масло, обсмажуємо цибулю, додаємо гриби та перець. Солимо, а через кілька хвилин додаємо варений рис і 1 ст.л. подрібненої зелені. Ретельно перемішуємо.
4. На кожен шматок свинини кладемо по 2 ч.л. начинки, скручуємо рулетиком. Закріплюємо їх зубочистками.
5. Обсмажуємо рулетики на рослинній олії до готовности. Далі кладемо в сотейник, заливаємо підсоленим бульйоном і запікаємо 1 годину в духовці розігрітій до 180 градусів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печеної картоплі в рукаві.