Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
5 склянок борошна
0,5 л кефіру
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1 яйце
1 ст.л. цукру
1 ст.л. соди
вишня за смаком (морожена)
цукор за смаком
1 щіпка крохмалю
Приготування:
1. Змішуємо кефір з цукром і додаємо до нього яйце, збиваємо.
2. Просіваємо борошно і змішуємо його з сіллю і содою. Поєднуємо з яєчною сумішшю.
3. Замішуємо гладке та еластичне тісто. Накриваємо рушником і залишаємо на 30-40 хвилин.
4. Далі ділимо тісто на кілька частин і розгортаємо їх на присипаній борошном поверхня. Вирізаємо склянкою кола, на кожен кладемо трохи цукру та вишні. Щільно стискаємо края.
5. Готуємо на пару, або просто варимо в киплячій воді 5-6 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт українського борщу з яловичою грудинкою на кістці.