Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 гранат

3 шт. картоплі

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Показати ще

2 моркви

1 буряк

1 куряча грудка

300 г печериць

200 г майонезу

сіль за смаком

Приготування:

1. Вармо картоплю, буряк та моркву, очищаємо гриби. Нарізаємо печериці дрібними шматочками і смажимо в олії. Солимо за смаком.

2. Куряче філе варимо до готовності і нарізаємо невеликими шматочками. На велику круглу тарілку викладаємо листя салату, а всередину ставимо склянку.

3. Тепер навколо склянки викладаємо шари: натерту картоплю, змащуємо майонезом, натерту моркву, знову майонез. Далі кладемо куряче філе, покриваємо майонезом, далі смажені гриби, буряк, і знову майонез.

4. Зверху прикрашаємо насінням граната. Виймаємо склянку та подаємо на стіл.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з повидлом.