Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 гранат

3 шт. картоплі

Популярні новини зараз

Пікніки навіть не плануйте: синоптик попередив про аномалії погоди у травні

Вербна Неділя 13 квітня: що суворо заборонено робити цього дня і які є прикмети

Соцвиплати змусять повернути до копійки: держава погрожує судами - кого зачепить

Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу

Показати ще

2 моркви

1 буряк

1 куряча грудка

300 г печериць

200 г майонезу

сіль за смаком

Приготування:

1. Вармо картоплю, буряк та моркву, очищаємо гриби. Нарізаємо печериці дрібними шматочками і смажимо в олії. Солимо за смаком.

2. Куряче філе варимо до готовності і нарізаємо невеликими шматочками. На велику круглу тарілку викладаємо листя салату, а всередину ставимо склянку.

3. Тепер навколо склянки викладаємо шари: натерту картоплю, змащуємо майонезом, натерту моркву, знову майонез. Далі кладемо куряче філе, покриваємо майонезом, далі смажені гриби, буряк, і знову майонез.

4. Зверху прикрашаємо насінням граната. Виймаємо склянку та подаємо на стіл.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з повидлом.