Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 гранат
3 шт. картоплі
Пікніки навіть не плануйте: синоптик попередив про аномалії погоди у травні
Вербна Неділя 13 квітня: що суворо заборонено робити цього дня і які є прикмети
Соцвиплати змусять повернути до копійки: держава погрожує судами - кого зачепить
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
2 моркви
1 буряк
1 куряча грудка
300 г печериць
200 г майонезу
сіль за смаком
Приготування:
1. Вармо картоплю, буряк та моркву, очищаємо гриби. Нарізаємо печериці дрібними шматочками і смажимо в олії. Солимо за смаком.
2. Куряче філе варимо до готовності і нарізаємо невеликими шматочками. На велику круглу тарілку викладаємо листя салату, а всередину ставимо склянку.
3. Тепер навколо склянки викладаємо шари: натерту картоплю, змащуємо майонезом, натерту моркву, знову майонез. Далі кладемо куряче філе, покриваємо майонезом, далі смажені гриби, буряк, і знову майонез.
4. Зверху прикрашаємо насінням граната. Виймаємо склянку та подаємо на стіл.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з повидлом.