Час приготування: 1 година 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг яловичини на кістці
3 буряка
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
2 моркви
400 г капусти білокачанної
2 помідори
4 шт. картоплі
1 перець болгарський
150 г селери
10 зубчиків часнику
2 стручкових перця
оцет, цукор за смаком
1 пучок петрушки
100 г зеленої цибулі
500 г сметани
Приготування:
1. Промиваємо грудку і відокремлюємо від плівки. Далі кладемо в кастрюлю з холодною водою і варимо до кипіння.
2. Коли яловичина почне кипіти, знімаємо піну, кладемо стручковий перець і 2 цілі цибулини.
3. Розігріваємо сковороду з олією. Подрібнюємо цибулю, томати, перець, натираємо моркву й капусту. Додаємо дрібно нарізану зелень, селеру, часник.
4. Коли яловичина буде готова, кладемо нарізану картоплю і варимо до напівготовності. Цибулю з морквою готуємо на сковороді. Через 5 хвилин додаємо буряк і смажимо 10 хвилин.
5. Далі додаємо томатну пасту, цукор і сіль. Перемішуємо. До овочів вливаємо бульйон і готуємо 20 хвилин на помірному вогні. Коли овочі в каструлі закиплять додаємо бурякову суміш.
6. Солимо за смаком, доводимо до кипіння і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ванільного паю.