Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г борошна
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
Відберуть половину пенсії: пенсіонерів попередили про штрафи – кого покарають
100 мл апельсинового соку
100 г кокосової стружки
2 ч. л. розпушувача
190 г цукру
120 мл рослинного масла
4 г лимонної цедри
2 яйця
50 г мигдалю
Приготування:
1. Борошно просіваємо, додаємо розпушувач, цукор, кокосову стружку. Мигдаль розтираємо в крихту.
2. Злегка збиваємо яйце, додаємо масло і сік. Змішуємо обидві маси.
3. Натираємо цедру лимона і додаємо в тісто.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вівсяного печива з шоколадом і сухофруктами.