Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г борошна
"Я не ламав і не тягнув у бус": як військові переконують ухилянтів мобілізуватися
Зупинила поліція – збирайте речі до війська: чоловіків почали ловити за новою схемою
Молодь масово кидає роботу заради "мікро-пенсії" - що означає новий тренд
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
100 мл апельсинового соку
100 г кокосової стружки
2 ч. л. розпушувача
190 г цукру
120 мл рослинного масла
4 г лимонної цедри
2 яйця
50 г мигдалю
Приготування:
1. Борошно просіваємо, додаємо розпушувач, цукор, кокосову стружку. Мигдаль розтираємо в крихту.
2. Злегка збиваємо яйце, додаємо масло і сік. Змішуємо обидві маси.
3. Натираємо цедру лимона і додаємо в тісто.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вівсяного печива з шоколадом і сухофруктами.