Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г курячого філе

Популярні новини зараз

Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися

Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025

ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких

Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки

Показати ще

15 г вершкового масла

25 г вершків

20 г топленого масла

25 г сухариків

Приготування:

1. Зрізаємо з курячого філе плівку, видаляємо сухожилля, розбиваємо сапкою, поливаємо вершками і злегка рубаємо, тупою стороною ножа.

2. Далі добре просочене вершками філе занурюємо в стовчених здобних сухарях і обсмажуємо в олії.

3. Шніцель подаємо до столу з овочевим гарніром або макаронами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевої страви.