Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г курячого філе
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
15 г вершкового масла
25 г вершків
20 г топленого масла
25 г сухариків
Приготування:
1. Зрізаємо з курячого філе плівку, видаляємо сухожилля, розбиваємо сапкою, поливаємо вершками і злегка рубаємо, тупою стороною ножа.
2. Далі добре просочене вершками філе занурюємо в стовчених здобних сухарях і обсмажуємо в олії.
3. Шніцель подаємо до столу з овочевим гарніром або макаронами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевої страви.