Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе індички
Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам
Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
1 яйце
½ ч. л. солі
3 ст. л. панірувальних сухарів
200 г твердого сиру
50 мл соняшникової олії
Приготування:
1. Грудки індички ріжемо уздовж пластами по 1,5 см і відбиваємо їх, щоб вони стали широкими і тонкими. Сир нарізаємо товстими довгастими скибочками, щоб його легко можна було загорнути в індичку. Загортаємо його так, щоб був невеликий нахлест.
2. Тепер окунаємо рулетики в збите яйце, а потім у панірувальні сухарі, змішані з часниковою сіллю.
3. Обсмажуємо їх на рослинному маслі на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картофеля, запеченого з лимоном і орегано.