Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 зубчики часнику
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
1 солоний огірок
500 г свинини
2 ст. л. товчених волоських горіхів
1 пучок зелені
3 ст. л. майонезу
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо порційними шматками. Відбиваємо молотком, солимо і перчимо. Обсмажуємо з двох боків до напівготовності.
2. Для соусу дрібно нарізаємо зелень, огірки, додаємо часник і горіхи. Додаємо майонез, щоб вийшла густа маса.
3. М'ясо викладаємо у форму, зверху товстим шаром кладемо соус. Розігріваємо духовку до 220 градусів і ставимо в духовку на 20-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вегетаріанського морквяного печива.