Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 зубчики часнику
Популярні новини зараз
Показати ще
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
1 солоний огірок
500 г свинини
2 ст. л. товчених волоських горіхів
1 пучок зелені
3 ст. л. майонезу
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо порційними шматками. Відбиваємо молотком, солимо і перчимо. Обсмажуємо з двох боків до напівготовності.
2. Для соусу дрібно нарізаємо зелень, огірки, додаємо часник і горіхи. Додаємо майонез, щоб вийшла густа маса.
3. М'ясо викладаємо у форму, зверху товстим шаром кладемо соус. Розігріваємо духовку до 220 градусів і ставимо в духовку на 20-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вегетаріанського морквяного печива.