Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 зубчики часнику
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
1 солоний огірок
500 г свинини
2 ст. л. товчених волоських горіхів
1 пучок зелені
3 ст. л. майонезу
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо порційними шматками. Відбиваємо молотком, солимо і перчимо. Обсмажуємо з двох боків до напівготовності.
2. Для соусу дрібно нарізаємо зелень, огірки, додаємо часник і горіхи. Додаємо майонез, щоб вийшла густа маса.
3. М'ясо викладаємо у форму, зверху товстим шаром кладемо соус. Розігріваємо духовку до 220 градусів і ставимо в духовку на 20-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вегетаріанського морквяного печива.