Час підготовки: менше 30 хвилин
приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 пучок петрушки
Популярні новини зараз
Показати ще
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
500 г курячого фаршу
1 яйце
2 ст. л. майонезу
2 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
50 г вершкового масла
Приготування:
1. Змішуємо у великій мисці курячий фарш, яйце, майонез і борошно. Солимо і перчимо.
2. Подрібнюємо зелень петрушки і додаємо до отриманої суміші, гарненько перемішавши.
3. Масу викладаємо ложкою на сковороду з розігрітим вершковим маслом і обсмажуємо з двох сторін під кришкою до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з крабових паличок.