Час підготовки: менше 30 хвилин

приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 пучок петрушки

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам

Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня

Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує

Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту

Показати ще

500 г курячого фаршу

1 яйце

2 ст. л. майонезу

2 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Змішуємо у великій мисці курячий фарш, яйце, майонез і борошно. Солимо і перчимо.

2. Подрібнюємо зелень петрушки і додаємо до отриманої суміші, гарненько перемішавши.

3. Масу викладаємо ложкою на сковороду з розігрітим вершковим маслом і обсмажуємо з двох сторін під кришкою до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з крабових паличок.