Час підготовки: менше 30 хвилин
приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 пучок петрушки
Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня
Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
500 г курячого фаршу
1 яйце
2 ст. л. майонезу
2 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
50 г вершкового масла
Приготування:
1. Змішуємо у великій мисці курячий фарш, яйце, майонез і борошно. Солимо і перчимо.
2. Подрібнюємо зелень петрушки і додаємо до отриманої суміші, гарненько перемішавши.
3. Масу викладаємо ложкою на сковороду з розігрітим вершковим маслом і обсмажуємо з двох сторін під кришкою до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з крабових паличок.