Час підготовки: менше 30 хвилин
приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 пучок петрушки
Доплати до пенсій у серпні: хто додатково отримає майже 600 гривень
Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
Банки встановлять контроль за рахунками пенсіонерів: кому ПФУ може припинити виплати
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
500 г курячого фаршу
1 яйце
2 ст. л. майонезу
2 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
50 г вершкового масла
Приготування:
1. Змішуємо у великій мисці курячий фарш, яйце, майонез і борошно. Солимо і перчимо.
2. Подрібнюємо зелень петрушки і додаємо до отриманої суміші, гарненько перемішавши.
3. Масу викладаємо ложкою на сковороду з розігрітим вершковим маслом і обсмажуємо з двох сторін під кришкою до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з крабових паличок.