Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 33 хвилини
Порції: 2
Інгредієнти:
½ пекінської капусти
Європа розвертає українських біженців: які регіони назвали безпечними
Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
Нові правила карткових переказів з жовтня
1 ст. л. рисового оцту
1 ст. л. соєвого соусу
1 пучок свіжої м'яти
2 ст. л. кунжутного масла
100 г зеленого горошку
1 перець чилі
Приготування:
1.Розігріваємо вок, вливаємо в нього кунжутне масло, потім соєвий соус і оцет.
2. Додаємо нарізаний зелений горошок, смажимо його 30 секунд, потім додаємо нарізану локшиною пекінську капусту і смажимо ще 1 хвилину.
3. Далі додаємо м'яту, нарізану кільцями цибулю, перець чилі і перемішуємо. Вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо на хвилину і подаємо до столу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.