Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 33 хвилини

Порції: 2

Інгредієнти:

½ пекінської капусти

Популярні новини зараз

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

1 ст. л. рисового оцту

1 ст. л. соєвого соусу

1 пучок свіжої м'яти

2 ст. л. кунжутного масла

100 г зеленого горошку

1 перець чилі

Приготування:

1.Розігріваємо вок, вливаємо в нього кунжутне масло, потім соєвий соус і оцет.

2. Додаємо нарізаний зелений горошок, смажимо його 30 секунд, потім додаємо нарізану локшиною пекінську капусту і смажимо ще 1 хвилину.

3. Далі додаємо м'яту, нарізану кільцями цибулю, перець чилі і перемішуємо. Вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо на хвилину і подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.