Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 33 хвилини
Порції: 2
Інгредієнти:
½ пекінської капусти
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 ст. л. рисового оцту
1 ст. л. соєвого соусу
1 пучок свіжої м'яти
2 ст. л. кунжутного масла
100 г зеленого горошку
1 перець чилі
Приготування:
1.Розігріваємо вок, вливаємо в нього кунжутне масло, потім соєвий соус і оцет.
2. Додаємо нарізаний зелений горошок, смажимо його 30 секунд, потім додаємо нарізану локшиною пекінську капусту і смажимо ще 1 хвилину.
3. Далі додаємо м'яту, нарізану кільцями цибулю, перець чилі і перемішуємо. Вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо на хвилину і подаємо до столу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.