Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

3 картоплі

1 морквина

150 г крабових паличок

вершкове масло за смаком

сіль і спеції за смаком

Приготування:

1. Картоплю нарізаємо кубиками. Кладемо в киплячу підсолену воду. Варимо приблизно 10 хвилин.

2. Натираємо цибулю і моркву на великій тертці, обсмажуємо на оливковій олії, додаємо в каструлю і варимо ще 10 хвилин.

3. Нарізаємо крабові палички кружечками і кладемо їх в каструлю, додаємо спеції. Варимо ще 5-8 хвилин.

4. В кінці варіння додаємо в суп вершкове масло.

5. Прикрашаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх біляшів з м'ясом.