Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
3 картоплі
1 морквина
150 г крабових паличок
вершкове масло за смаком
сіль і спеції за смаком
Приготування:
1. Картоплю нарізаємо кубиками. Кладемо в киплячу підсолену воду. Варимо приблизно 10 хвилин.
2. Натираємо цибулю і моркву на великій тертці, обсмажуємо на оливковій олії, додаємо в каструлю і варимо ще 10 хвилин.
3. Нарізаємо крабові палички кружечками і кладемо їх в каструлю, додаємо спеції. Варимо ще 5-8 хвилин.
4. В кінці варіння додаємо в суп вершкове масло.
5. Прикрашаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх біляшів з м'ясом.