Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам

Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО

Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

Показати ще

3 картоплі

1 морквина

150 г крабових паличок

вершкове масло за смаком

сіль і спеції за смаком

Приготування:

1. Картоплю нарізаємо кубиками. Кладемо в киплячу підсолену воду. Варимо приблизно 10 хвилин.

2. Натираємо цибулю і моркву на великій тертці, обсмажуємо на оливковій олії, додаємо в каструлю і варимо ще 10 хвилин.

3. Нарізаємо крабові палички кружечками і кладемо їх в каструлю, додаємо спеції. Варимо ще 5-8 хвилин.

4. В кінці варіння додаємо в суп вершкове масло.

5. Прикрашаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх біляшів з м'ясом.