Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз

Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує

Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій

В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

½ ч. л. солі

4 ст. л. вершкового масла

60 г тертого сиру пармезан

¼ склянки вершків

велика сіль за смаком

перець за смаком

кунжут за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Вистилаємо деко пергаментом і злегка присипаємо борошном.

2. У комбайн кладемо вершкове масло, борошно, сир і сіль. Добре перемішуємо. Додаємо вершки і вимішуємо до стану тіста, за необхідності додаючи ще вершки.

3. Розкачуємо тісто в тонкий прямокутник і ножем для піци або фігурним ножем нарізаємо на маленькі квадрати. Викладаємо на деко і посипаємо сіллю, перцем і кунжутом.

4. Випікаємо до золотистого кольору приблизно 12 хвилин. Перекладаємо на блюдо і злегка охолоджуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з сиром та родзинками.