Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

½ ч. л. солі

4 ст. л. вершкового масла

60 г тертого сиру пармезан

¼ склянки вершків

велика сіль за смаком

перець за смаком

кунжут за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Вистилаємо деко пергаментом і злегка присипаємо борошном.

2. У комбайн кладемо вершкове масло, борошно, сир і сіль. Добре перемішуємо. Додаємо вершки і вимішуємо до стану тіста, за необхідності додаючи ще вершки.

3. Розкачуємо тісто в тонкий прямокутник і ножем для піци або фігурним ножем нарізаємо на маленькі квадрати. Викладаємо на деко і посипаємо сіллю, перцем і кунжутом.

4. Випікаємо до золотистого кольору приблизно 12 хвилин. Перекладаємо на блюдо і злегка охолоджуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з сиром та родзинками.