Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка борошна
Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
½ ч. л. солі
4 ст. л. вершкового масла
60 г тертого сиру пармезан
¼ склянки вершків
велика сіль за смаком
перець за смаком
кунжут за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Вистилаємо деко пергаментом і злегка присипаємо борошном.
2. У комбайн кладемо вершкове масло, борошно, сир і сіль. Добре перемішуємо. Додаємо вершки і вимішуємо до стану тіста, за необхідності додаючи ще вершки.
3. Розкачуємо тісто в тонкий прямокутник і ножем для піци або фігурним ножем нарізаємо на маленькі квадрати. Викладаємо на деко і посипаємо сіллю, перцем і кунжутом.
4. Випікаємо до золотистого кольору приблизно 12 хвилин. Перекладаємо на блюдо і злегка охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з сиром та родзинками.