Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка борошна
Примусова мобілізація жінок: депутат зробив важливу заяву
Гороскоп на сьогодні 16 серпня: фінанси овнів, обман близнюків та розчарування риб
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
½ ч. л. солі
4 ст. л. вершкового масла
60 г тертого сиру пармезан
¼ склянки вершків
велика сіль за смаком
перець за смаком
кунжут за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Вистилаємо деко пергаментом і злегка присипаємо борошном.
2. У комбайн кладемо вершкове масло, борошно, сир і сіль. Добре перемішуємо. Додаємо вершки і вимішуємо до стану тіста, за необхідності додаючи ще вершки.
3. Розкачуємо тісто в тонкий прямокутник і ножем для піци або фігурним ножем нарізаємо на маленькі квадрати. Викладаємо на деко і посипаємо сіллю, перцем і кунжутом.
4. Випікаємо до золотистого кольору приблизно 12 хвилин. Перекладаємо на блюдо і злегка охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з сиром та родзинками.