Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
½ склянки житнього борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
½ склянки вівсяної крупи
2 яйця
3 ч. л. гречаного меду
1 склянка кефіру
1 ч. л. розпушувача
2 яблука
кориця за смаком
Приготування:
1. Змішуємо борошно, розмолоту вівсянку, мед, яйце і білки, додаємо кефір і доводимо до консистенції млинцевого тіста.
2. Даємо трохи постояти, щоб пластівці набубнявіли.
3. Додаємо розпушувач і корицю.
4. Викладаємо нарізані яблука у форму, заливаємо тістом.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусв і випікаємо 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з сиром та родзинками.