Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
½ склянки житнього борошна
Гороскоп на сьогодні 2 серпня: обережність Тельців, перешкоди Левів та радикальні зміни Водоліїв
Зайдуть у кожну квартиру: комунальники попередили про масові перевірки
Примусова мобілізація 18-річних: доброволець пояснив, чому треба знизити призовний вік
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
½ склянки вівсяної крупи
2 яйця
3 ч. л. гречаного меду
1 склянка кефіру
1 ч. л. розпушувача
2 яблука
кориця за смаком
Приготування:
1. Змішуємо борошно, розмолоту вівсянку, мед, яйце і білки, додаємо кефір і доводимо до консистенції млинцевого тіста.
2. Даємо трохи постояти, щоб пластівці набубнявіли.
3. Додаємо розпушувач і корицю.
4. Викладаємо нарізані яблука у форму, заливаємо тістом.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусв і випікаємо 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з сиром та родзинками.