Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

½ склянки житнього борошна

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

½ склянки вівсяної крупи

2 яйця

3 ч. л. гречаного меду

1 склянка кефіру

1 ч. л. розпушувача

2 яблука

кориця за смаком

Приготування:

1. Змішуємо борошно, розмолоту вівсянку, мед, яйце і білки, додаємо кефір і доводимо до консистенції млинцевого тіста.

2. Даємо трохи постояти, щоб пластівці набубнявіли.

3. Додаємо розпушувач і корицю.

4. Викладаємо нарізані яблука у форму, заливаємо тістом.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусв і випікаємо 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з сиром та родзинками.