Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
1 склянка дикого рису
Гороскоп на сьогодні 15 квітня: кому зірки принесуть гроші у вівторок, а комусь – проблеми
Школярам зменшать час на відпочинок: чому літні канікули почнуться пізніше ніж зазвичай
Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
240 г цибулі ріпчастої
2 зубчики часнику
300 г картоплі
3 склянки курячого бульйону
3 склянки молока
0,3 склянки борошна
300 г плавленого сиру
2 філе курячої грудки
½ ч. л. чорного перцю
¼ч. л. солі
20 г рубаної петрушки
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. У каструлі з киплячою водою варимо рис до готовності. В іншій каструлі варимо курку, остуджуємо і ріжемо на невеликі шматочки.
2. Розігріваємо каструлю середньому вогні і додаємо трохи олії. Потім додаємо дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник і смажимо 3 хвилини. Додаємо бульйон і нарізану дрібними кубиками картоплю. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо 5 хвилин до м'якості картоплі.
3. У мисці змішуємо молоко і борошно і додаємо в суп. Варимо 5 хвилин, поки суп злегка не загусне. Знімаємо з вогню і додаємо сир, рис, курку, перець і сіль. Перемішуємо, поки сир не розчинеться, посипаємо петрушкою і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вегетаріанської картоплі з грибами в духовці.