Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 індичка
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
1 головка цибулі
морква за смаком
сельдерей за смаком
часник за смаком
кориця за смаком
мелений кумін за смаком
1 банку консервованого нуту
перець чилі за смаком
200 г кураги
Приготування:
1. Солимо і перчимо, обсмажуємо з усіх боків м'ясо індички до золотистого кольору.
2. Зменшуємо вогонь до середнього, додаємо в сковороду ще трохи олії. Додаємо крупно нарізану цибулю, морокву і селеру.
3. Додаємо спеції і кип'ятимо чайник.
4. Далі кладемо м'ясо на овочі, заливаємо окропом, солимо. Знову доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до слабкого. Готуємо 40-50 хвилин.
5. Тепер додаємо курагу і нут. Готуємо ще 15 хвилин і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінки в сметані.