Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 індичка
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Гороскоп на тиждень 14-20 квітня для всіх знаків Зодіаку: Овни блищатимуть, Діви турбуватимуться, а Козороги відпочиватимуть
Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози
Пенсіонерам виплатять надбавки: які суми обіцяють
1 головка цибулі
морква за смаком
сельдерей за смаком
часник за смаком
кориця за смаком
мелений кумін за смаком
1 банку консервованого нуту
перець чилі за смаком
200 г кураги
Приготування:
1. Солимо і перчимо, обсмажуємо з усіх боків м'ясо індички до золотистого кольору.
2. Зменшуємо вогонь до середнього, додаємо в сковороду ще трохи олії. Додаємо крупно нарізану цибулю, морокву і селеру.
3. Додаємо спеції і кип'ятимо чайник.
4. Далі кладемо м'ясо на овочі, заливаємо окропом, солимо. Знову доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до слабкого. Готуємо 40-50 хвилин.
5. Тепер додаємо курагу і нут. Готуємо ще 15 хвилин і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінки в сметані.