Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

½ склянки сколотин

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

700 г курячої грудки

3,75 склянки кукурудзяних пластівців

1 ч. л. паприки

½ ч. л. цукру

¼ ч. л. солі

медово-гірчичний соус за смаком

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Курячі грудки нарізаємо на невеликі шматки і кладемо в миску. Додаємо пахту, перемішуємо і маринуємо в холодильнику 30 хвилин. Зливаємо.

2. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

3. У блендері змішуємо кукурудзяні пластівці, паприку, сіль і цукор. Подрібнюємо до дрібного стану. Перекладаємо в миску і додаємо курячі шматочки. Добре перемішуємо і викладаємо на змащене олією деко. Ставимо духовку на 15 хвилин.

4. Подаємо з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріг з листкового тіста з грушами.