Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

½ склянки сколотин

Популярні новини зараз

Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх

Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

700 г курячої грудки

3,75 склянки кукурудзяних пластівців

1 ч. л. паприки

½ ч. л. цукру

¼ ч. л. солі

медово-гірчичний соус за смаком

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Курячі грудки нарізаємо на невеликі шматки і кладемо в миску. Додаємо пахту, перемішуємо і маринуємо в холодильнику 30 хвилин. Зливаємо.

2. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

3. У блендері змішуємо кукурудзяні пластівці, паприку, сіль і цукор. Подрібнюємо до дрібного стану. Перекладаємо в миску і додаємо курячі шматочки. Добре перемішуємо і викладаємо на змащене олією деко. Ставимо духовку на 15 хвилин.

4. Подаємо з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріг з листкового тіста з грушами.