Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

½ склянки сколотин

Популярні новини зараз

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

700 г курячої грудки

3,75 склянки кукурудзяних пластівців

1 ч. л. паприки

½ ч. л. цукру

¼ ч. л. солі

медово-гірчичний соус за смаком

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Курячі грудки нарізаємо на невеликі шматки і кладемо в миску. Додаємо пахту, перемішуємо і маринуємо в холодильнику 30 хвилин. Зливаємо.

2. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

3. У блендері змішуємо кукурудзяні пластівці, паприку, сіль і цукор. Подрібнюємо до дрібного стану. Перекладаємо в миску і додаємо курячі шматочки. Добре перемішуємо і викладаємо на змащене олією деко. Ставимо духовку на 15 хвилин.

4. Подаємо з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріг з листкового тіста з грушами.