Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г картоплі

Популярні новини зараз

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

300 г грибів

1 головка цибулі

2 яйця

3 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

500 г сметани

Приготування:

1. Картоплю очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Додаємо спеції за смаком.

2. Гриби обсмажуємо разом з цибулею до золотистого кольору.

3. Змішуємо картоплю і гриби, додаємо в масу і все перемішуємо.

4. На розпечену сковороду з олією, столовою ложкою викладаємо деруни. Обсмажуємо з двох сторін і подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречки з овочами і сиром.