Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г картоплі
Популярні новини зараз
Показати ще
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
300 г грибів
1 головка цибулі
2 яйця
3 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
500 г сметани
Приготування:
1. Картоплю очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Додаємо спеції за смаком.
2. Гриби обсмажуємо разом з цибулею до золотистого кольору.
3. Змішуємо картоплю і гриби, додаємо в масу і все перемішуємо.
4. На розпечену сковороду з олією, столовою ложкою викладаємо деруни. Обсмажуємо з двох сторін і подаємо зі сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречки з овочами і сиром.